Een moment geduld...

Overzicht activiteiten

Onderstaand een overzicht van de activiteiten die de komende periode voor jong en oud georganiseerd zullen worden.

Enkele data zijn nog niet bekend, zodra deze zijn vastgesteld zullen ze via onze website bekend gemaakt worden. Hou daarom de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!
Datum
Activiteit
Ma, 01 april 2019 t/m
Di, 01 oktober 2019

Laddercompetitie

Eén van de grootste veranderingen dit jaar is dat de clubkampioenschappen, zoals we deze al jaar en dag kennen, komt te vervallen. Hiervoor in de plaats komt er voor zowel tennis als padel een laddercompetitie!

Di, 10 september 2019 t/m
Zo, 17 november 2019

Najaarscompetitie

In de week 37 start de KNLTB Najaarscompetitie. Nadat afgelopen jaar succes is uitgebleven bij de deelnemende teams, zijn we dit jaar natuurlijk weer op zoek naar nieuwe kampioenen! Doen jullie mee?

Za, 12 oktober 2019

Finaledag laddercompetitie

Ter afsluiting van de laddercompetitie dit jaar zal er een finaledag georganiseerd worden, waarbij leden die zich het hoogst op de ladder hebben opgewerkt gaan uitmaken wie zich kroont tot de clubkampioenen van dit jaar!

Vr, 01 november 2019 t/m
Za, 30 november 2019

Spooktoernooi (jeugd)

Na het succes van afgelopen jaar willen we ook dit jaar weer een Spooktoernooi organiseren voor de jeugd. De exacte datum is nog niet bekend, maar wel is zeker dat het gehouden zal worden in de maand november!

Sponsoren