Een moment geduld...

Laddercompetitie

Laddercompetitie

Datum

Maandag, 01 april 2019 t/m Dinsdag, 01 oktober 2019

Meer informatie

Eén van de grootste veranderingen dit jaar is dat de clubkampioenschappen, zoals we deze al jaar en dag kennen, komt te vervallen. Hiervoor in de plaats komt er voor zowel tennis als padel een laddercompetitie!

Het idee van de laddercompetitie is dat leden elkaar gedurende het gehele jaar kunnen uitdagen om zo hoger op de ladder te komen. Aan het eind van het seizoen, op zaterdag 12 oktober, zullen de finales worden gespeeld. Leden die zich het hoogst op de ladder hebben opgewerkt gaan uitmaken wie zich kroont tot de clubkampioenen van dit jaar!

Voor tennis zullen we starten met 5 laddercompetities: Heren enkel, Heren dubbel, Dames enkel, Dames dubbel en Gemengd dubbel. Leden hebben de mogelijkheid om maximaal aan 3 competities deel te nemen.

Voor padel starten we met 1 laddercompetitie. Het is voor leden mogelijk om je op te geven als Heren dubbel, Dames dubbel of Gemengd dubbel.
In eerste instantie zullen alle teams door elkaar heen geplaatst worden in 1 competitie (de verschillen tussen man/vrouw zijn met padel minder aanwezig dan bij tennis), maar mocht het mogelijk zijn om het op den duur op te delen en er is animo voor, dan zullen we hiervoor de mogelijkheden bekijken.

Verdere uitleg + aanmelden
Klik hier voor verdere uitleg, speelperioden en het inschrijfformulier

Sponsoren