Opening seizoen i.c.m. Groot/Klein-toernooi

Opening seizoen i.c.m. Groot/Klein-toernooi

Datum

Zaterdag, 28 maart 2020

Meer informatie

Zaterdag 28 maart wordt het zomerseizoen grandioos geopend met het Groot/Klein-toernooi. In koppels van een junior- en senior lid zullen er poulewedstrijden worden afgewerkt, waarna het aan komt op de finalerondes!

Verder is er mogelijkheid voor leden om deze middag hun bardienstindeling (voorkeursdag) op te geven. Leden die geen voorkeur hebben doorgegeven zullen automatisch worden ingedeeld.

We hopen ook dit jaar weer op een mooi sterk deelnemersveld met het Groot-Klein toernooi!
De eerste wedstrijden zullen om 13:00 uur beginnen en we verwachten dat tegen 16:00 uur de winnaar bekend zal zijn. Onder het genot van een patatje en een drankje zullen we de middag gezamenlijk afsluiten.

Via onderstaande link is het mogelijk om je als koppel op te geven. Het is bij dit toernooi niet verplicht dat de dubbelpartner lid is van onze vereniging.

Dus geef je snel op met je vader/moeder, zoon/dochter, opa/oma, oom/tante en/of buurman/buurvrouw!

Geen senior partner? Geen probleem!
Er zullen deze dag meerdere senioren aanwezig zijn, die graag met jou een balletje willen slaan! Geef je in dat geval op via het inschrijfformulier met je eigen contactgegevens bij het seniorgedeelte (deze velden zijn verplicht) en laat de velden voor de junior leeg.

Klik hier om je in te schrijven!

Sponsoren

6