Een moment geduld...

Foto's

Open dag 2018

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde open dag! Evenals vorig jaar was het een prachtige dag, waarbij de zon zich veelvuldig liet zien. Deze middag was een goede start voor een sportief, maar bovenal gezellig tennisseizoen!

Kennismaking trainers

Op zaterdagmiddag 17 februari jl. was er de gelegenheid voor onze jeugd om kennis te maken met de nieuwe trainers.

ALV 2018

Op maandag 12 februari jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats bij "De Poort van Twente" in Rijssen.

Tijdens deze informatieve avond werden de aanwezig leden door het bestuur bijgepraat, werden de nieuwe trainers geïntroduceerd, werd de mogelijke komst van een padel baan besproken en was er ruimte voor ruimte voor vragen en opmerkingen. Na de vergadering was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje te toasten op het nieuwe tennisjaar.

Kennismaking Padel

Op vrijdag 26 januari 2018 hebben een aantal leden kennis gemaakt met Padel, de sport tussen tennis en squash in. Hiervan zijn ook een aantal foto's gemaakt.

Competitie 2017

In het voorjaar van 2017 hebben 3 teams van onze tennisvereniging deelgenomen aan de voorjaarscompetitie. Verdeeld over 7 vrijdagavonden en zaterdagen is er gestreden om het kampioenschap.

Helaas is geen van de teams dit jaar in de prijzen gevallen. Wel waren er veel leuke en spannende wedstrijden, nieuwe tegenstanders, weerzien met oude bekenden en bovenal veel ontspanning en gezelligheid op en rond de banen!

Finaledag 2017

De clubkampioenschappen bij TC de Mors in Rijssen zijn dit jaar boven verwachting verlopen. Zowel vanuit de senioren als vanuit de jeugd was er veel opgave voor deze kampioenschappen. Als club mogen we daar dan ook trots op zijn. Clubkampioenschappen worden juist door leden tot een succes gebracht; zonder actieve leden kunnen er immers geen clubkampioenschappen worden georganiseerd! Hier staan de foto's van deze fantastische dag!

Sponsoren