Een moment geduld...

Algemene informatie

TC de mors heeft een actieve en gezellige jeugdafdeling waar jaarlijks naast de tennislessen, de competitie en de toernooien, nog volop leuke activiteiten speciaal voor de jeugd wordt georganiseerd. 
De achterliggende gedachte is dat wij het als vereniging belangrijk vinden dat kinderen naast een sportieve uitdaging ook ervaren dat sporten ervoor zorgt dat je je lichamelijk fit voelt en tegelijkertijd een plek kan zijn waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. 

Naast de 4 all weather banen beschikt TC de Mors over een speciale minibaan en is er een tennismuur waar de kinderen zelf kunnen oefenen. Bij ons kun je het hele jaar door spelen. Bij slecht weer maken we gebruik van de sportzalen van de naastgelegen scholengemeenschap Reggesteyn. 

Jeugdleden die lid zijn van de vereniging kunnen met hun persoonlijke KNTLB-pasje te allen tijde het park op om even lekker een balletje te slaan. 

Wil je meer informatie of heb je zin om een keer mee te doen met de lessen? Neem dan contact op met de jeugdcommissie (jeugd@tcdemors.nl)

Sponsoren