Een moment geduld...

Trainers

Vanaf 2018 worden de tennislessen op onze tennisvereniging verzorgd door tennisschool Robin Schildwacht en de trainers Ruben Eertink en Tjeerd Bakker. Om hen beter te leren kennen stellen zij zich kort voor.

Ruben EertinkMijn naam in Ruben Eertink, 29 jaar jong en kom uit Almelo. Sinds mijn 8ste beoefen ik de allerleukste sport die er is; tennis. Ik speel met name wedstrijden op niveau 4 tijdens toernooien, competitie en FTO.

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar via de KNLTB, omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Die wens is al direct vanaf 2015 werkelijkheid geworden. Ik heb in de tussentijd bij meerdere tennisclubs ervaring opgedaan, maar vanaf 2018 richt ik mij volledig op T.C. Vriezenveen en T.C. de Mors.
 
Naast het vak tennisleraar ben ik ook nog werkzaam als activiteitenbegeleider op het gebied van sport en spel bij een zorgboerderij in Enschede.
 
Verder wil ik mij zoveel mogelijk door ontwikkelen op het gebied van tennis. Diverse cursussen, zoals tenniskids, technisch presteren en competitie training heb ik al doorlopen.
 
Laten we er met zijn allen een mooie tijd van maken!
Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.
 
Tot snel op (of rondom) de tennisbaan!
 

Tjeerd BakkerMijn naam is Tjeerd Bakker, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn vriendin in Almelo. Sinds mijn 8e jaar ben ik competitief tennis gaan spelen bij ATC Veenhorst en ATV Luctor et Emergo in Almelo.

Naast de begeleiding van de Almelose tennisverenigingen heb ik als junior-lid begeleiding en tennislessen van de Nederlandse Tennisbond (KNLTB) gehad. Momenteel speel ik in het tweede team van ATC Veenhorst op zaterdag (samen met de andere trainer Ruben Eertink).

Tijdens mijn opleiding HRM & Psychologie heb ik tennislessen verzorgd aan zowel recreanten als competitiespelers via o.a. de Tennisfactory. De jaren hierna heb ik mij gefocust op de werkzaamheden als HR-professional. Zo heb ik gewerkt als coach, arbeidsbemiddelaar en werk ik nu als HR Manager bij een kunststoffenproducent. Daarnaast heb ik mij de afgelopen periode als fulltime tennisleraar gefocust op T.C. Ommen en T.C. Vriezenveen.

In zowel mijn werk als HR-professional als tennisleraar geloof ik in een persoonlijke aanpak met een individueel plan. Dit plan komt samen met de speler tot stand en hierop stem ik mijn coaching en begeleiding af. Om mijn werk als tennisleraar, tenniscoach, coach en HR-professional te kunnen combineren heb ik besloten om mijn taken bij T.C. Ommen neer te leggen.

Ik zie met veel enthousiasme en passie uit naar mijn werkzaamheden bij T.C. De Mors. Graag tot snel op het tennispark van T.C. de Mors!
 

Robin SchildwachtMijn naam is Robin Schildwacht, 45 jaar en trotse vader van mijn 11-jarige zoon Pello en samenwonend met mijn vriendin Karin in Wierden.

Na mijn heao-opleiding ben ik bij toeval in de tenniswereld gerold. In 1996 heb ik de KNLTB A-opleiding afgerond en ben ik begonnen bij diverse clubs. In 2000 heb ik de B-opleiding gehaald en een jaar als assistent bondstrainer in het district Overijssel gewerkt. Vervolgens heb ik in 2003 mijn eigen Tennisschool opgericht, nadat Scharphof ophield te bestaan. Inmiddels heb ik jaren fulltime met talentvolle jeugd op prestatief niveau gewerkt op zowel regionaal als landelijk niveau.

De laatste jaren ben ik actief in Wierden bij Tenniscentrum de Stouwe en bij TV Wierden. Daarnaast organiseer ik diverse toernooien in Overijssel voor zowel jeugd als senioren, ben ik betrokken bij de Districtskampioenschappen en doe ik voor de KNLTB diverse taken.
 
De samenwerking met Tjeerd en Ruben zie ik als een nieuwe uitdaging in de dynamische tenniswereld. Bij T.C. de Mors denk ik met hen een geweldige club te hebben gevonden met vele mogelijkheden.
 
We gaan ervoor!

Sponsoren